Postitusputkien toimittajia

Postitusputket ovat tärkeitä karttojen ja muiden printtien kuljetukseen. Näin ollen kartoitimme suomalaisia postitusputkien toimittajia ja listasimme ne tulevaisuuden varalle:

Putkivalikoima on kullakin jälleenmyyjällä suurin piirtein samankaltainen. Putkia myydään noin 25–100 erissä. Poikkeuksena Wolfinkulma, jolta putkia voi ostaa jopa yksittäin. Osa myyjistä tarjoaa pahviputkiin mukaan muovitulppia ja toisilta myyjiltä tulpat tulee tilata erikseen. Tällöin on hyvä muistaa, että tulppia tarvitaan tuplamäärä putkiin nähden. Valikoimista löytyy myös tulpattomia postitusputkia, jossa tulpan sijaan päät litistetään. Lisäksi löytyy myös profiililtaan nelikulmaisia putkia, jotka voidaan taittaa ja varastoida pieneen tilaan.

Pidetään kartoista hyvää huolta myös kuljettamisen aikana!